ÄR DU NY KUND fyller du i Hälsoprofil och skickar till oss.

Vill du ha hjälp med att starta med Slanka kan du beställa Hur du lyckas med Slanka.

 

KÖPVILLKOR

När du gjort din beställning får du alltid en orderbekräftelse till din e-postadress när din beställning är rätt utförd. Glöm inte mobilnummer för avisering av ditt paket.

Slankabutiken har Klarna som betalsystem, du kan välja mellan faktura och kortbetalning.

 

EVERANSTID

Leveranstiden är normalt 1-3 arbetsdagar, vi skickar med DHL till Servie points, där du hämtar ditt paket.

Avisering sker till ditt mobilnummer. VIKTIGT! att du anger korrekt mobilnummer. 

Outlösta försändelser debiteras med 300 kr för att täcka de kostnader som uppstår för frakter och administration. Faktureras direkt från Klarna.

Slankabutiken skickar paket måndag till fredag, vardagar. Gör du din beställning innan kl 10 så skickar vi ditt paket samma dagl

Viktigt att du skriver rätt mobilnummer i din beställning, eftersom DHL aviserar till din telefon. Skriver du fel telefonnummer kan Slankabutiken inte ta ansvar för att du inte får avisering och således ej hämtar ut ditt paket.

 

Vid annullering av lagd order utgår administrativ avgift på 150.-.

 

Vi skickar dina paket med DHL till service point, du får sändningsnr från DHL  och kan spåra ditt paket här. Det är mottagarens ansvar att kontakta DHL om något med leveransen inte fungerar.

 

OBS Liggtiden på utlämningsstället är 14 dagar, om mottagararen inte hämtar ut paketet inom denna tid går paketet automatiskt i retur till Slankabutiken. Om så är fallet fakturerar Klarna mottagaren 250.- för returfrakt + asministrationsavgift.

 

FRAKT

För alla paket inom Sverige har vi en fraktavgift på 69.-

För utrikes paket inom EU tillkommer dessutom en avgift på 500 kr, max 4 veckoförpackningar.

 

ÅLDERSGRÄNS

Slanka säljs ej till ungdom under 18 år.

 

ÅNGERRÄTT - RETUR

Observera att ångerrätt inte gäller livsmedel.  Slanka är livsmedel. Slankavaror bytes ej.

För övriga varor ej Livsmedel: Enligt distansavtalslagen har du rätt som konsument att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du tagit emot varorna. Varorna måste returneras i oskadat och oöppnat skick. Vid retur betalar du returfrakt. Vid fel på varan eller annan orsak till reklamation, kontakta oss först på:

info@slankabutiken.se

 

 

BETALNINGSSÄTT

 Klarna Checkout

Här kan du välja om du vill betala med faktura eller betala med kort.

Klarna Checkout användarvillkor

Efter din beställning kommer Klarnas faktura att sändas till din e-postadress. Har du inte fått faktura inom de närmaste dagarna ber vi dig kontrollera att den inte hamnat i din skräpkorg – eller kontakta Klarna direkt.

 

PUL

Dina personuppgifter skyddas av personuppgiftslagen. Denna lag bygger på EU-direktiv från 1995 och avser att öka skyddet för privatpersoners personliga integritet med hänsyn till det ökade antalet register och sammanställningar som lagras elektroniskt.

Vi garanterar att inga uppgifter om dig säljs eller används till reklamutskick från tredje part.

Informationen kommer att användas i syfte att vi vid köp ska kunna fullgöra våra åtaganden gentemot dig. Dina personuppgifter lagras endast i vårt affärssystem.

 

TRANSPORTSKADA

Transportskada skall genast på ankomstdagen av leveransen anmälas till DHL telefon 0771-345345, och till Slankabutiken, telefon 031-245660 eller info@slankabutiken.se

 

BESÖKS OCH POSTADRESS

Slankabutiken

Axel Dahlströms Torg 1

414 80  Göteborg

tel: 031-24 56 60